Yritys

Lukko-sutela

vuodesta 1989 lähtien

Olemme täyden palvelun lukkoliike

Lukko-Sutela Oy on vuonna 1989 perustettu turvaurakointiliike. Toimimme perheyrityksenä ja työllistämme tällä hetkellä 5 henkeä. Toimintamme kattaa kaiken avaimista kulunvalvontaan, hälytysjärjestelmistä portti- ja oviautomatiikkaan.

Lukko-Sutela on lisensoitu ammattilainen

Olemme saaneet toiminnallemme vuonna 1995 SFS-EN ISO 9002 Sertifikaatin, jonka on myöntänyt Det Norske Veritas. Lukko-Sutela Oy on Abloy Oy:n valtuuttama A-laatulukkoliike ja Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen, jotka ovat lisäksi myöntäneet toiminnallemme ISO 9001, 14001 ja 18001 laatujärjestelmästandardit. 

        

Suunnittelemme ja toteutamme toiveesi yksilöllisesti ja ammattitaidolla

Tuotevalikoimastamme löydät monet kodin rakentamisessa ja saneerauksessa tarvittavat lukitustuotteet. Lukitussuunnittelun ja avainhallinnan lisäksi turvaurakointiimme kuuluvat suurena osana sähköiset valvontajärjestelmät, ovi- ja porttiautomatiikka. Meiltä löytyy apu myös työpaikan avainongelmiin!

Toimintamme kattaa myös jälkihuoltoon liittyvät huollot ja huoltosopimukset.

Tule käymään myymälässämme tai ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostitse, niin selvitetään yhdessä, miten voisimme toimia parhaiten Sinun turvallisuutesi puolesta.

Ota yhteyttä

Lukko-sutela

Myymälämme

Häyrisentie 2, 76100 Pieksämäki

Ma-Pe 10-17

Soita meille

015 228 990

lähetä sähköpostia

info@lukko-sutela.fi